VÁNOCE VE TŘÍDĚ

22.12.2015 13:41

První, co zradilo byl fotoaparát, takže fotky bohužel nejsou. Dvě hodiny jsme se učili, poněkud zábavnější formou se sladkou odměnou . Další dvě hodiny jsme byli u stromečku, zahráli si nějaké hry, zazpívali. Myslel jsem, že když naplním šedesátilitrový pytel na odpadky chipsy, popcornem, tyčinkami a sladkostmi, určitě něco zbude. Omyl ! Nestačil jsem rozbalovat. Dejte jim občas najíst, někteří se potom pustili i do svačiny. Děkuji zároveň třem rodičům, kteří poslali vlastní ukázku vánočního cukroví, zvlášť cukroví (nejmenuji) na papírovém talířku bylo vynikající.

Dárky si děti losovaly z neprůhledného pytle a myslím, že si je nezáviděly, měly možnost si je i vyměnit, pokud se netrefili do klučičích nebo holčičích. Navíc měli možnost losovat po rozdání ještě jako "bonus" 2 kluci, o kterých skoro nevím, že jsou ve třídě a 2 nejukecanější holky. Společně jsem se  rozloučil podáním ruky s každým zvlášť s přáním pěkných svátků. 

Celá třída zdraví Emku, která měla vysokou teplotu a nemohla přijít a Veroniku, dlouhodobě nemocnou.         Robert Popek